YOGA NIDRA

yoga-nidra-groepsles-fitform-enschede

YOGA NIDRA

YOGA NIDRA

Yoga Nidra is een sytematische meditatiemethode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich zo op verschillende vlakken compleet ontspannen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties.

Yoga is voor veel mensen iets onnatuurlijks of zelfs zweverigs. Dit imago heeft yoga al jaren en daar komt het ook moeilijk vanaf. Dit is echter geheel onterecht. Veel mensen weten niet precies wat yoga inhoudt, en wat voor effecten het op lichaam en geest kan hebben. Vaak denken mensen dat ze te ”nuchter” zijn om aan yoga te doen, terwijl ze niet weten wat het nu precies inhoudt. Yoga is een leefwijze en oefenmethode die het evenwicht tussen lichaam en geest wil herstellen en bewaken. Het is in feite gewoon een manier om geheel tot rust te komen, zodat je zorgen en stress enorm afnemen. Er zijn al zoveel mensen die het voor u hebben geprobeerd en enorm veel mensen zweren bij yoga. Het is een leefstijl geworden. Yoga Enschede zorgt voor bewustwording en laat je zien en voelen wie je werkelijk bent. Je leert stress en spanning eerder herkennen, en weet dan een moment voor jezelf te nemen, voordat de spanning de overhand neemt. Daarnaast zorgt het voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse in je lichaam. Twijfel je nog? Maak dan geheel vrijblijvend een proefles mee en ontdek zelf wat yoga voor jou kan betekenen. Wacht dus niet langer en probeer Yoga Enschede snel!

Yoga Enschede bij Fit Form

Fit Form heeft gekwalificeerde yoga-trainers in dienst die u goed kunnen begeleiden bij uw yoga training. Heeft u interesse gekregen om yoga te gaan beoefenen bij Fit Form neem dan vrijblijvend contact op voor Yoga Enschede.