Wellness Enschede

Wellness

Wellness Enschede

Goed voor je lichaam zorgen is meer dan alleen regelmatig sporten en gezond eten. Wil je echt helemaal ontspannen, spierpijn verlichten en de stofwisseling een grote boost geven? Kom na je training langs bij onze wellness in Enschede! Kom tot rust in de sauna, geniet in de jacuzzi of ga onder de zonnebank. Voor afleiding en rust zijn onze wellnessfaciliteiten perfect! Pak lekker de zonnebank of ga in de jacuzzi bij Fit Form wellness in Enschede.

Waar is wellness in Enschde goed voor?

Naar de wellness gaan heeft veel voordelen voor je lichaam en geest. Een wellnessdag, avond of weekend is de perfecte manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen. Maar dit is zeker niet het enige positieve effect. Genieten in de wellness in Enschede heeft meer voordelen dan je denkt:
– Betere slaap: Een bezoekje aan de wellness relaxeert je lichaam geest en vermindert pijn. Hierdoor heb je meer rust en kan je beter slapen.
– Calorieën verbranden: Als je de sauna bezoekt transpireer je en dat kost energie. Die energie haalt je lichaam uit de omzetting van vetten en koolhydraten wat dus goed is voor het verbranden van calorieën.
– Pijn in spieren verminderen/spieren ontspannen: De sauna en jacuzzi heeft ieder zijn eigen manier of endorfine aan te maken. Dit gebeurd onder invloed van de hitte. Het stofje endorfine heeft een pijnstillend effect wat dus helpt tegen de pijnlijke spieren en zorgt voor ontspanning. Ook door de hitte worden je spieren soepeler.
– Betere bloedsomloop: De sauna en jacuzzi zorgen voor een betere doorbloeding. Je huid en lichaam warmen op door de hitte van de sauna en jacuzzi, hierdoor worden de bloedvaten onder de huid vergroot en gaat je hart sneller kloppen.
– Het afstoten van virussen: Veel zweten in de sauna helpt het lichaam om giftige stoffen af te stoten die normale dagelijkse activiteiten niet kunnen doen. Zo reinigt het je lichaam van schadelijke stoffen die je continu en onbewust in je lichaam opneemt.

De wellnessfaciliteiten bij Fit Form in Enschede

Bij de wellness van Fit Form in Enschede kun je gebruik maken van de volgende wellnessfaciliteiten: Een sauna, infrarood sauna, zonnebank, jacuzzi, en sunshower.

Met een sport abonnement bij Fit Form kan je gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten. Kom langs bij de Wellness in Enschede.

Sauna in Enschede

Vind je het fijn om na het sporten gebruik te maken van een sauna, of wil je gewoon lekker ontspannen? Maak dan gebruik van onze sauna bij de wellness in Enschede. In de sauna kom je compleet tot rust en ontspant je hele lichaam. Je zult je na het gebruik van onze sauna helemaal opgeladen en vol energie weer kunnen storten op uw dagelijkse bezighede. Laat ons je overtuigen van de kracht van een ontspannen lichaam en geest en probeer geheel vrijblijvend onze sauna in Enschede eens uit. Wij hopen dat je snel een keer langs komt bij ons!

Zonnebank

Wil je graag een gebruinde tint? Kom dan langs bij onze zonnebank bij Fit Form in Enschede. Deze veiligere apparatuur geef je een mooie gebruinde tint. In onze zonnestudio maken we gebruik van een zonnekanon met 3 gezichtsbruiners en ergonomisch gevormde lichaamsplaat. Onze zonnebank zorgt ervoor dat er extra vitamine D wordt aangemaakt in je lichaam, dit gebeurt door de UV-B straling. Vitamine D zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt, je botter gezond en sterk blijven en heeft een gunstige invloed op het immuunsysteem. Kom langs bij de zonnebank in Enschede

Infrarood Sauna in Enschede

Bij de wellness hebben we ook een infrarood sauna. Een infrarood sauna is een ruimte waarin infrarood de lucht heet maakt. Door de infrarood verwarmingselementen is de cabine snel op temperatuur en hygiënisch. In de infraroodcabine wordt 80% van de energie gebruikt om het lichaam direct te verwarmen. Dit betekent dat warmte dieper doordringt en je meer zweet. Door vaak gebruik je te maken van deze sauna verbeter je conditie en stimuleert het de bloedsomloop. Ook helpt het goed bij het afvallen.
Jacuzzi
Na het sporten lekker genieten van de jacuzzi? Steeds meer mensen genieten van deze warme weldaad. Het warme bruisende water in een jacuzzi heeft een geneeskrachtig effect. Dus heb je last van pijnlijke spieren of wil je gewoon lekker ontspannen? Maak gebruik van de jacuzzi bij de wellness in Enschede. De jacuzzi’s zijn zitbaden van maximaal 36 graden met een geïntegreerd luchtdoseringssyteem.
Sunshower
In plaats van onder de zonnebank gaan graag onder een sunshower gaan? Dat kan bij de wellness van Fit Form. Het licht van de sunshower is net zonlicht en bevordert de productie van vitamine D in de huid. Met een uitgebalanceerd UV spectrum, dat natuurlijk zonlicht zeer dicht benadert, bruint Sunshower voorzichtig de huid. Kom langs bij onze sunshower in Enschede.

Heeft u interesse gekregen in Fit Form Wellness Enschede? Neem dan contact met ons op via de contactpagina voor de mogelijkheden bij Wellness Enschede.