STEP BY STEP VOETREFLEX

042

STEP BY STEP VOETREFLEX

STEP BY STEP VOETREFLEX

Mijn naam is Veronika Reijnders. Begin jaren negentig ben ik vanuit Duitsland naar Nederland verhuisd om samen met mijn huidige man het levenspad te bewandelen. Ik ben moeder van drie inmiddels volwassen kinderen.

Mijn Visie
Een gezonde leefstijl heb ik altijd al belangrijk gevonden. Hierbij hoort niet alleen gezonde voeding en voldoende beweging, maar ook voldoende rust en ontspanning in het dagelijks leven zijn van groot belang. Daarom ben ik altijd geinteresseerd in mogelijkheden om de gezondheid op een natuurlijke manier te behouden en ondersteunen.

Opleiding
Omdat ik op een gegeven moment zelf een positieve ervaring met voetreflexologie heb gehad, ben ik mij gaan verdiepen in deze therapievorm. Bij Total Health opleidingen heb ik de 3- jarige HBO opleiding VoetreflexPlus therapeut gevolgd. Tijdens het 3e opleidingsjaar heb ik drie specialisaties gevolgd: Chinflex, Zwangerschapsreflexologie en “De vrouw”. Daarop volgend heb ik de HBO opleiding Medische Basiskennis gevolgd. Sinds 2017 ben ik ingeschreven bij de Vereniging Van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).