Sportschool met kinderopvang

Sportschool & Kinderopvang

Sportschool met kinderopvang

Wil je graag sporten/fitnessen, maar is er geen oppas of is de kinderopvang geen optie? Neem je kinderen gezellig mee naar de sportschool, de perfecte oplossing voor de sportende mama’s en papa’s! Bij Fit Form hebben wij onze eigen kinderopvang waar de kinderen vermaakt worden door onze enthousiaste medewerkers. Ons team zorgt ervoor dat er leuke activiteiten zijn zoals knutselwerkjes en spellen, hierdoor worden de kinderen lekker bezig gehouden totdat jij klaar bent met sporten. Aan de kinderopvang zitten geen extra kosten en is bij het abonnement inbegrepen. Graag sporten en je kinderen meenemen? Kom dan langs bij Fit Form in Enschede.

Sporten met kinderen

Bij Fit Form in Enschede geloven we dat onze klanten, ongeacht hun gezinssituatie, bij ons kunnen komen sporten. Daarom is het voor veel ouders ideaal dat we een kinderopvang in onze sportschool hebben. We hebben een bevoegd team die veel ervaring met kinderen hebben en hun zullen er alles aan doen om de kinderen te vermaken zodat jij rustig kunt sporten en gezond kan blijven. De kinderopvang is elke ochtend geopend voor kinderen van 3 maand tot 5 jaar van 09.00 tot 11.30. Van te voren wel graag even aanmelden zodat we weten hoeveel kinderen er zijn en of er genoeg plek is.

Meer faciliteiten

Bij Fit Form hebben we veel extra’s. We zijn ons bewust van het belang om onze klanten op zoveel mogelijk gebieden te voorzien van goed materieel. Zo hebben we bij Fit Form naast de kinderopvang nog meer faciliteiten:
– We hebben bij Fit Form een welness: Een sauna, zonnebank, infrarood zonnebank, jacuzzi, sunshower, vacustep, afslankcabine en meer.
– Bij Fit Form beschikken we ook over een sportarts.
– Een 1 op 1 dieet plan.
– Bieboe Baby Spa, een spa voor baby’s.
– Step By Step voetreflex.
– Een laser studio: Lozan’s Laser Studio.

Alle sportmogelijkheden bij Fit Form in Enschede

Bij Fit Form in Enschede hebben we als sportschool met kinderopvang veel verschillende sportmogelijkheden. Op de fitnessafdeling worden al onze klanten begeleid door een personal coach. Hij/zij gaat met de klant een persoonlijk programma opstellen, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen, klachten en blessures. Ook hier hebben we de allernieuwste en meest geavanceerde cardiofitnesslijn van StarTrac. U kunt kiezen uit verschillende programma’s, te selecteren via een touchscreen. Ook hebben wij groepslessen waarbij je je kunt focussen op: Cardio, Body & Mind of een vechtsport. Bij cardio hebben we veel verschillende mogelijkheden waaronder ook streetdance voor de kids. Bij body & mind hebben we allemaal verschillende soorten vormen van yoga. We bieden bij vechtsport kickboksen, bokszaktraining ne pinkboxing aan.

Rooster

Voor de kinderopvang moet je je van te voren aanmelden zodat we weten hoeveel kinderen er komen en of we niet al vol zitten. De kinderopvang is elke ochtend geopend van 09.00 tot 11.3. Voor de andere sport of fitness activiteiten hebben we ook een rooster. Hier op kan je zien welke activiteiten we op welke dagen en tijdstippen hebben. Het rooster kan je terugvinden op de rooster pagina.