BEDRIJFSFITNESS

Fit Form is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederlands is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden de schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitness abonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie.

Unieke arbeidsvoorwaarde

Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Jarenlange ervaring

Bedrijfsfitness Nederland is met haar jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden de schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt.