Sauna Enschede

Sauna

Sauna Enschede

Heerlijk ontspannen na de training in de sauna? Ook dat kan bij Fit Form in Enschede. Na het sporten relaxen in de sauna is niet alleen rustgeven, het is ook goed voor het herstel van spieren. De sauna is ook enorm geschikt voor mensen met een hoge bloeddruk of mensen die proberen af te vallen. Daarom vinden wij bij Fit Form het belangrijk dat je ook bij ons na het sporten lekker kunt ontspannen. Laat ons je overtuigen van de kracht van een ontspannen lichaam en geest en probeer geheel vrijblijvend onze sauna in Enschede eens uit. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze prachtige sauna.

Ontspannen bij onze Sauna in Enschede

Ontspanning is noodzakelijk, vooral ook na het sporten. Je kunt veel risico’s lopen als je geen aandacht besteedt aan je persoonlijke ontspanning. Door voldoende ontspanning heb je meer energie en een gezonde weerstand. Daarom is het verstandig om een rustmoment in je dagelijkse routine op te nemen, en dat moment kan een bezoekje aan onze sauna zijn! Door het gebruiken van onze sauna kom je echt tot rust na je zware fitness sessie. Kom voor ontspanning langs bij onze sauna in Enschede.

Voordelen van een sauna

Een bezoekje brengen aan onze Sauna in Enschede is niet alleen voor ontspanning, het heeft ook veel voordelen:
– Goed voor je gezondheid: De sauna kan je helpen je gezondheid te verbeteren. Uit onderzoeken is gebleken dat een bezoekje aan de sauna je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop stimuleert en stabiliseert. Je lichaam reageert op de hitte van de sauna en als je afkoelt. Je lichaam maakt dan antistoffen aan. Je lichaam maakt dan meer witte bloedcellen aan, waardoor je een betere weerstand ontwikkelt tegen griep en verkoudhuid.
– Reiniging van de huid: Stoom helpt het huidverouderingsproces te vertragen, doordat de bloedcirculatie op de huid wordt bevorder. Oude en dode huidcellen worden verwijderd en het lichaam wordt grondig gereinigd. Als je je huid gaat scrubben na een saunabeurt, zal het je huid nog meer zuiveren.
– Voorkomen van een verkoudheid: Een saunasessie kan verkoudhuid voorkomen. Mensen die regelmatig naar de sauna gaan, lopen minder kans om verkouden te worden. Door de afwisseling van hoge en lage temperaturen ontstaat er een natuurlijke weerstand in het lichaam tegen vervelende verkoudheden.
– Afvallen in de sauna: Wil je graag afvallen? Dan kan de sauna daaraan meehelpen. Onder het genot van een heerlijke sauna worden in 15 tot 20 minuten 300 tot 500 calorieën verbrand. Dit is te vergelijken met een tot twee uur wandelen of een uur intensief sporten.
– Het afstoten van slechte stoffen: Sauna’s werken met hete lucht en koud water. Als het lichaam sterk opwarmt, gaan de poriën op je lichaam open. Het laat je zweten en alle giftige afvalstoffen en andere ziekteverwekkers worden uit je lichaam verwijderd. Stoom verbetert ook de bloedcirculatie, zodat je huid van binnenuit wordt gereinigd!

Waarom raden wij onze Sauna in Enschede aan?

Na een bezoekje aan onze sauna in Enschede ben je weer helemaal ontspannen en weer opgeladen om je dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Je zult merken dat je meer gedaan krijgt als je lichaam goed uitgerust en comfortabel is, zowel mentaal als fysiek. Sauna’s zijn ook zeer geschikt voor mensen met een hoge bloeddruk of mensen die willen afvallen. Je stapt ui je dagelijkse routine en zorgt voor een heldere geest en een gezond lichaam. Laat je door ons overtuigen van de kracht van een ontspannen lichaam en geest en probeer onze sauna geheel vrijblijvend uit. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze mooie sauna.

Heb je interesse gekregen in onze Sauna bij Fit Form in Enschede? Neem dan contact met ons op via de contactpagina voor de mogelijkheden bij sauna in Enschede.