LOZAN’S LASER STUDIO

Lozan laser studio

LOZAN'S LASER STUDIO

LOZAN'S LASER STUDIO

Mijn naam is Lozan,
Ik heb altijd al interesse gehad in uiterlijke verzorging en ondernemen dat zit toch echt bij mij in het bloed. Mijn moeder is in 1995 met een eigen onderneming begonnen als kapster. Als klein meisje vond ik het geweldig om mee te gaan en keek ook erg tegen haar op. Ik heb uiterlijk verzorging gestudeerd en daarna schoonheidsspecialiste. Ik was erg leergierig, onwijs creatief, ambitieus en wilde zoveel mogelijk kennis opdoen.

Ik heb tussendoor nog een andere opleiding gedaan en ook verschillende baantjes gehad, maar al snel bleek dat het toch niet wat voor mij was en ik toch nog droomde om mijn eigen schoonheidssalon te hebben.
Ondertussen leerde ik mijn man kennen en na 5 jaar huwelijk en twee prachtige kinderen vond ik het hoog tijd om mijn meisjes droom waar te maken. Ik ben gestopt met mijn baan en heb allerlei cursussen en trainingen gevolgd om alles bij te spijkeren op het gebied van huidverbetering en zo is Lozan’s laser studio begonnen.

Ik werk dagelijks met veel passie en plezier aan het verbeteren en oplossen van huidproblematiek voor jong, oud, man en vrouw.
Mijn missie gaat veel verder dan alleen het aanbieden en uitvoeren van behandelingen. Ik vind het belangrijk om iedereen welkom te heten in een professionele, klinische en laagdrempelige omgeving en maatwerk te leveren. Ieder persoon en iedere huid is immers uniek. Door mijn passie voor schoonheid en huidverbetering blijf ik altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hecht ik  veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Skincare is like going to the gym. You have to invest time and effort. There is no instant miracle cure.