HEALTHFUL BY ANOUK

410A3F0E-B8B0-48AB-8531-1EF30D9F16C9

GEZONDHEID, BALANS EN MASSAGE

HEALTHFUL BY ANOUK

Lichaamsgerichte therapeut

Mijn naam is Anouk, eigenaresse van mijn eigen praktijk in gezondheid, balans en massage. In het dagelijks leven ben ik naast lichaamsgerichte therapeut ook nog moeder van een zoon en een hond.

Healthful by Anouk helpt jou als zelfbewuste vrouw om je weer fijn te voelen. Jij wil de verbinding met jezelf terug vinden en daarmee een meer krachtige vrouw zijn voor je gezin, je werk en in je vrije tijd. Zodat jij je weer veilig, geborgen en geliefd voelt en je vol energie in het leven kan staan. Ik geloof dat wij als mens 1 geheel zijn en verbonden zijn met alles om ons heen. Ik maak gebruik van verschillende tools om jou weer terug naar jezelf te brengen. Denk aan energetische massage, voetreflexmassage en verandering van je mindset.

Naast dat mijn praktijk vooral gericht is op vrouwen, ben jij als zelfbewuste man uiteraard ook welkom. Want ook jij mag weer terug naar het vinden van een balans in jezelf.

Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging worden mijn consulten door veel zorgverzekeraars grotendeels vergoed. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met mij op.