Coronavirus update 21-04-2020

Beste Fit Form sporters,

Update na persconferentie van 21 april 2020.

Ondanks onze voorbereidingen om onze club veilig te openen op basis van het corona protocol opgesteld door onze branche, mogen we helaas nog steeds niet starten.
We moeten onze deuren nog sluiten tot 20 mei 2020.

We gaan onze compensatie mogelijkheden aanpassen per 1 mei 2020.

Per 1 mei geven wij 2 mogelijkheden:

Compensatie mogelijkheden:

Optie 1:       Wij bevriezen per 1 mei jouw abonnement. De periodes verschillen per lid, daarom zullen wij de betaalde periodes opschuiven tot het moment van open gaan. Storneren is dus niet nodig.
De optie mogelijkheden van de vorige keer, 4 weken lang upgraden en 4 weken gratis iemand meenemen, blijven intact.

 

Optie 2:       Je bent loyaal en steunt ons. Je wenst geen compensatie en steekt ons in deze lastige tijd een hart onder de riem, zodat wij na deze periode van moeilijkheden weer goed op kunnen starten en wij jullie weer als vanouds kunnen ontvangen met al onze medewerkers.
De optie mogelijkheden van de vorige keer, 4 weken lang upgraden en 4 weken gratis iemand meenemen, blijven intact.

 

Wij vragen u uw keuze door te geven via compensatie@fitform.org voor 20 mei 2020, bij geen keuze gaan we uit van optie 2.

Mocht het zo zijn dat wij helaas langer gesloten moeten blijven, dan zullen wij de opties opnieuw bekijken en jou opnieuw informeren.

Houdt hiervoor onze website in de gaten.

Namens het gehele team willen wij de wens uitspreken dat wij iedereen weer zo snel mogelijk hopen te ontmoeten in onze club en dat het jou in deze bijzondere situatie goed mag gaan!

BLIJF BEWEGEN
Zorg goed voor uzelf, blijf bewegen. Volg onze social media kanalen en website voor toffe ‘home workouts’. Wij sluiten ten minste tot 20 mei onze deuren.

Thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Houd onze social media kanalen in de gaten. Wij bieden reeds verschillende home work-outs aan en blijven deze uitbreiden. Het rooster staat ook op onze website.

Kan ik materiaal lenen?
Ja dat kan. Op dit moment is het mogelijk om Xco’s en/of Steps te lenen om deze thuis te gebruiken tijdens de online lessen. Stuur hiervoor een berichtje naar info@fitform.org en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Uw Sport en Gezondheidscentrum

Comments are closed.