Fit Form en het Coronavirus update 01-04-2020

Beste sporters,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

ONTMOETINGSPLEK
Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw gezondheid. Sporten is belangrijk voor een goede weerstand. Fit Form is echter ook een ontmoetingsplek, iets waar we erg trots op zijn. In deze situatie hebben wij ook een verantwoordelijkheid en wordt onze hele maatschappij opgeroepen om zo min mogelijk sociale contacten te hebben. Wij kunnen niets anders dan hier gehoor aan te geven.

BLIJF BEWEGEN
Zorg goed voor uzelf, blijf bewegen. Volg onze social media kanalen en website voor toffe ‘home workouts’. Wij sluiten ten minste tot 29 april onze deuren.

 

Thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Houd onze social media kanalen in de gaten. Wij bieden reeds verschillende home work-outs aan en blijven deze uitbreiden. Het rooster staat ook op onze website.

 

Kan ik materiaal lenen?
Ja dat kan. Op dit moment is het mogelijk om Xco’s, Steps en Spinningbikes te lenen om deze thuis te gebruiken tijdens de online lessen. Stuur hiervoor een berichtje naar info@fitform.org en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Als de vraag hoger is dan het aanbod, kan het zijn dat we de materialen moeten gaan rouleren. We zullen dat dan zeker kenbaar maken.

 

 

 

Compensatie mogelijkheden:

Optie 1:               Vier weken lang upgraden en gratis gebruik maken van alle faciliteiten binnen Fit Form.

Optie 2:               Als we weer open mogen, vier weken lang gratis een vriend(in), familielid, collega of kennis mee laten sporten.

Optie 3:               Wees loyaal en steun ons. Je wenst geen compensatie en steekt ons in deze lastige tijd een hart onder de riem, zodat wij na deze periode van moeilijkheden weer goed op kunnen starten en wij jullie weer als vanouds kunnen ontvangen met al onze medewerkers.

 

Wanneer wij onze deuren weer mogen openen na 28 april 2020 kun je bij de receptie

je keuze doorgeven. Mocht het zo zijn dat wij helaas langer gesloten moeten blijven, dan zullen wij de opties opnieuw bekijken en jou opnieuw informeren. Houdt hiervoor onze website in de gaten.

Ook zullen we vele extra’s aanbieden, zoals bijvoorbeeld extra lessen, activiteiten en gratis drank.

Namens het gehele team willen wij de wens uitspreken dat wij iedereen weer zo snel mogelijk hopen te ontmoeten in onze club en dat het jou in deze bijzondere situatie goed mag gaan!

 

 

Met vriendelijke groet,

Uw Sport en Gezondheidscentrum

Comments are closed.