BIEBOE BABY SPA

f.eu1.jwwb.nl_public_l_x_d_temp-nyhltotdvbctxnkcxsaw_ydpiwb_CynthiaFotografie_BieboeBabySpa8

BIEBOE BABY SPA

BIEBOE BABY SPA

Mijn naam is Laura,
als jonge meid van 16 jaar, begon ik aan de Wellness opleiding, dit was een opleiding met beperkte plekken, dus werd je uitgeloot na aanleiding van je sterke punten en impressie. YES! ik mocht beginnen, in 2008 studeerde ik om schoonheidsspecialiste, masseuse en pedicure te worden, ik werd hierin gesteund door mijn grote liefde, nu mijn man. Na het behalen van mijn diploma, was er door de financiële crisis in Nederland helaas moeilijk werk te vinden in dit leuke vak!

Ik besloot niet stil te zitten en mijn verzorgende kant aan de wereld te laten zien. Ik startte de opleiding tot verzorgende IG en werkte bij Trivium Meulenbelt Zorg, waar ik veel ervaring heb mogen opdoen, van revalidatie tot aan de hospice. Werken in de zorg is zwaar, maar ook een mooi, dankbaar beroep.

In 2016 kregen Yilmaz (mijn man) en ik onze eerste zoon Atilla, hier genoten we intens van, al snel kwam onze 2e zoon Altan en ook hij liet ons voelen wat ouder liefde is. En toen! Een meisje.. een klein lief, mooi, gezond meisje misste nog, want ik was inmiddels de enigste thuis tussen al die jongens. In 2019 werden wij de trotste ouders van Medina, een echte prinses, dat snap je natuurlijk wel tussen al die mannen.

Ik had al jaren de droom om mijn eigen baby spa te openen, ik ben immers dol op baby’s en mistte dat stukje wellness in mijn leven. Ik besloot het diepe in te springen en voor mezelf te beginnen, het leven moet een feestje blijven!

Hoi ik ben Yilmaz,
ik werk vooral achter de schermen mee aan Bieboe, zo nu en dan zal je mij ook in de spa kunnen vinden! Zo zorg ik er net als Laura voor dat jullie kleine optimaal geniet van zijn of haar spa moment. Achter de schermen werk ik aan een manier om ook vader dichterbij hun kind te brengen.

Iedere baby is welkom!
Ons doel is om onze baby spa te maken tot een fijne plek, waar ouders en baby’s kunnen komen om mooie herinneringen aan te maken! Genieten van elkaar en jullie band versterken is dan ook ons doel.

Samen maken we er een heerlijk dagje uit van!