Over ons

e7c90742c2d36195aeb5a75884551cef
Fit Form Sport & Gezondheidscentrum verzorgt fitness-lessen voor iedereen. Voor jong en oud, voor scholieren en huisvrouwen, voor  topsporters en senioren (55+), voor gehandicapten en revaliderenden; kortom voor mensen die meer aandacht aan hun gezondheid willen besteden.

In ons centrum kunt u onder deskundige begeleiding werken aan  een gezonde leefstijl. Dagelijks staat ons team van gezondheidsdeskundigen voor u klaar. Fit Form is voorzien van de modernste apparatuur, waarmee u stap voor stap uw conditie verbetert. Apparatuur afgestemd op uw persoonlijke programma.

Persoonlijke training: Omdat uw gezondheid iets heel persoonlijks is wordt er, voordat u aan een programma begint, de mogelijkheid geboden een uitgebreid fitheidprofiel van u te laten maken. Op basis van de testuitslagen kan dan voor u een speciaal programma worden  opgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen, klachten en blessures. U kunt programma’s volgen ter verbetering van uw uithoudingsvermogen, gewicht, lenigheid of kracht. Bij ons krijgt ieder een afsluitbare kleedkast en kunt u gebruik maken van douches en föhn. Alle beginnende sporters worden begeleid door een Personal Coach. Met behulp van een basisschema worden alle basisoefeningen en basisprincipes aangeleerd. Iedere 6 weken worden de schema’s bijgesteld.

efc049065940c4a5f35c777a897a6b90