1 op 1 dieet

kirsten-foto-28-12

CAMBRIDGE WEIGHTPLAN

1 OP 1 DIEET

Welkom, wat leuk dat je mijn pagina hebt gevonden; je hebt de eerste stap gezet naar je nieuwe “Ik”! Nu doorgaan om je weer gezond en energiek te voelen en dit ook uit te stralen! Heb je het laatste zetje nodig om het roer om te gooien? Ik help je graag!

Ik ben Kirsten Faber, consulent bij The 1:1 Diet en ik woon samen met mijn man in Enschede.
Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Enschede begeleid ik mensen met een dieetwens naar een gezond gewicht en een nieuwe, gezonde levensstijl door middel van ons op maat gemaakt dieet. Ik vertel je er graag meer over!

“Wat heb je uiteindelijk te verliezen, behalve je overgewicht?”

Succesvol afvallen met The 1:1 Diet

Vroeger had ik nooit last van overgewicht, ik was heel slank en kon alles eten. Dat veranderde toen ik op mezelf ging wonen. Ik at steeds vaker een snelle, vette hap en langzaam werd ik steeds dikker. Toen ik ging samenwonen met mijn man werd het er niet beter op, we gingen vaak samen eten en gezellig samen ‘een hapje en een drankje’. Het gevolg was dat ik niet meer lekker in mijn vel zat, last had van lichamelijke klachten en niet meer kon goed bewegen. Ik wilde graag afvallen, maar ik wist niet goed hoe ik het moest aanpakken. Vele diëten had ik al geprobeerd, maar helaas hadden deze niet het gewenste effect en ontstond het zogeheten ‘jojo-effect’. Tot een vriendin mij enthousiast vertelde hoe goed ze was afgevallen met The 1:1 Diet; een gezond dieet met persoonlijke begeleiding. Ik werd gelijk nieuwsgierig en dacht: als zij dit kan, dan moet ik dit ook kunnen! Samen met mijn man ben ik gestart met het dieet en ik ben nog steeds blij dat ik die stap heb gezet. Ik ben succesvol afgevallen en voel me zoveel beter dan vroeger, dat kun je je niet voorstellen!

Het Stappenplan: verantwoord en gezond dieet op maat

Aangezien ieder persoon anders is, is verantwoord afvallen en op gewicht blijven dan ook maatwerk.
De kracht van Het Stappenplan zit niet alleen in de kwalitatief hoogwaardige, smaakvolle dieetproducten, maar ook in de 1 op 1 begeleiding. Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Gedurende het programma doorloop je de verschillende Stappen. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. We stellen een dieetplan samen dat persoonlijk op jou is afgestemd. Op deze manier werken we toe naar een gezonde, evenwichtige levensstijl waarin je gezond leeft en bewust kunt genieten.

Afvallen doen we samen

Omdat ik The 1:1 Diet zelf heb gevolgd, kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten en weet ik als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je niet lekker in je vel zit. Ook weet ik wat er allemaal komt kijken tijdens het gehele proces. Ik ben tijdens dit proces jouw persoonlijke coach en motivator en ik ben er om jou te steunen tijdens de lastige momenten. Ik help je om ervoor te zorgen dat je op een gezonde manier afvalt en je gewicht kunt behouden. Want op je streefgewicht blijven is natuurlijk de volgende uitdaging en daarnaast ook minstens zo belangrijk. Ook deze stap nemen we samen!

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten naar jouw ideale gewicht en een gezonde levensstijl? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Hopelijk tot snel in mijn praktijk!

Groetjes, Kirsten
Het 1 op 1 Dieet in Enschede